U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoeken
Filters
Supro is officieel distributeur & service partner voor Sortech adsorptie koelmachines

Supro is officieel distributeur & service partner voor Sortech adsorptie koelmachines

Er zit meer in warmte dan u denkt.....

vrijdag 27 november 2015

Koelen met warmte, als leverancier van warmte heeft HVC in Alkmaar besloten om in een demo opstelling van Solabcool te investeren. Bij het hoofdkantoor van HVC in Alkmaar zijn twee kantoorruimtes voorzien van deze nieuwe koeling. De warmte die de SolabChiller nodig heeft om te functioneren komt uit het warmtenet van HVC zelf.

Om deze nieuwe manier van koeling goed te ervaren zijn er diverse modules voor koude afgifte geplaatst. Het gaat om een plafond cassette, een fan-coil unit aan de wand en een type 22 radiator voorzien van een ClimateBooster.

Solabcool levert voor de demo opstelling een SolabChiller, hydraulische set en een PLC besturing. Installatiebedrijf Unica uit Alkmaar is verantwoordelijk voor de installatie van het gehele systeem.

HVC wil deze milieu vriendelijke koelen met warmte introduceren voor bedrijven en woningen die op het warmtenet van HVC zijn aangesloten.

 

 

Plaats uw commentaar
Opmerkingen
2-12-2017 05:04
Eus93J <a href="http://cggxqupcjbzw.com/">cggxqupcjbzw</a>, [url=http://zfppverjalvl.com/]zfppverjalvl[/url], [link=http://cocrmldkpzzx.com/]cocrmldkpzzx[/link], http://kogjrdwlncqj.com/

Eus93J  <a href="http://cggxqupcjbzw.com/">cggxqupcjbzw</a>, [url=http://zfppverjalvl.com/]zfppverjalvl[/url], [link=http://cocrmldkpzzx.com/]cocrmldkpzzx[/link], http://kogjrdwlncqj.com/

Supro gebruikt het meest natuurlijke koudemiddel ter wereld

Supro gebruikt het meest natuurlijke koudemiddel ter wereld H2O / R718

Systeem integratie & Installatie

Indien gewenst is deskundig advies voor systeem integratie, installatie en project begeleiding mogelijk. Wij denken graag mee om uw wensen te realiseren voor koeltechnische projecten, nieuwbouw, verbouwing, aanpassingen aan bestaande koelinstallaties en airconditioning systemen.

"Koelen met warmte" de perfecte combinatie

"Koelen met warmte" de perfecte combinatie

Adsorptie koelmachines van Supro worden geleverd met Silikagel of Zeoliet

Adsorptie koelmachines van Supro worden geleverd met Silikagel of Zeoliet